ПЪТСТРОЙ-92 ПРИКЛЮЧИ РЕКОНСТРУКЦИЯТА НА ЧАСТ ОТ УЛИЧНАТА МРЕЖА В ГР.ГОДЕЧ

юли 2020

На 27 юли 2020 г.  площадът в квартал „Старо село“ в гр. Годеч, Софийска област събра местни хора и официални гости, за да отпразнуват приключването на реконструкцията на част от уличната мрежа в града, изпълнена от ПЪТСТРОЙ-92 АД.

От страна на домакините присъстваха Радослав Асенов, кмет на община Годеч, председателят на общинския съвет Мария Владимирова и общински съветници. В обръщение към хората кметът на Годеч представи официалните гости на събитието  Валентин Йовев, зам.- министър на Министерството на регионалното развитие, Николай Николов, зам.- областен управител на Софийска област и регионални кметове и зам.-кметове.  Радослав Асенов благодари на изпълнителите. Той изрази надежда, че градът ще има средства да реализира успешно и други подобни проекти.  „Надявам се и в бъдеще държавният бюджет да подпомага община Годеч, защото когато се вижда, че насреща има партньор, който така отговорно харчи средства, мисля че няма причина този процес да не продължи", каза зам.- министър Валентин Йовев.  Отец Тодор от местния храм „Свети Димитър“ прочете молитва за здраве и освещаване на новата придобивка.

Тържественото събитие завърши с прерязване на лента от Радослав Асенов,  зам.-министър Валентин Йовев, Николай Николов и инж. Ангел Хаджиев, Ръководител отдел „Строителство“ в ПЪТСТРОЙ-92 АД.