4 декември 2017

Пътстрой-92 получи награда в конкурса „Мистър и Мисис Икономика“ 2017, организиран от списание „Икономика“ и КРИБ. Призът е в категория „Строителство“, която тази година е една от четирите нови категории, включени за първи път в конкурса.

Церемонията се състоя на 30 ноември 2017 г. Наградата бе връчена от инж. Светослав Глосов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ на д-р инж. Петко Николов, изпълнителен директор на Пътстрой-92. „Тайната на успеха за мен е упорит труд на целия екип, сплотеност и отборна игра“, каза в интервю д-р инж. Петко Николов след церемонията по връчването на наградите.

Конкурсът „Мистър и Мисис Икономика" е събитие с над 20-годишна история, по време на което се отличават изявени представители на бизнеса с най-голям принос  за развитието на българската икономика през изтичащата година. Получената награда е голямо признание и чест за Пътстрой-92 АД.

 

Оперативни програми

   

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.