Ное
26

ПЪТСТРОЙ-92 ПРИКЛЮЧИ РЕКОНСТРУКЦИЯТА НА ЧАСТ ОТ УЛИЧНАТА МРЕЖА В ГР.ГОДЕЧ

юли 2020

На 27 юли 2020 г.  площадът в квартал „Старо село“ в гр. Годеч, Софийска област събра местни хора и официални гости, за да отпразнуват приключването на реконструкцията на част от уличната мрежа в града, изпълнена от Пътстрой-92 АД.

Прочети още...

Ное
25

Приключи рехабилитацията на 22 км от „Път ІІ-81 Костинброд - Бучин проход“

ноември 2019 

Като част от Обединение „Пътища 2016-1 етап“, Пътстрой-92 заедно с Геострой АД, Пътища и съоръжения ЕАД и Димас АД  приключи рехабилитацията на Обособена позиция Лот 2 „Път ІІ-81 Костинброд - Бучин проход от км 8+200 до км 30+400“. Участъкът е с обща дължина 22,2 км. Проектът е изпълнен с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие.

Прочети още...

Ное
04

Пътстрой-92 участва в строителството на Лот 1 от пътя „Мездра - Ботевград“

октомври 2019

Пътстрой-92 е част от Обединение „ГЕОПЪТ ЛОТ 1“, с лидер Геострой АД, избрано за изпълнител на  актуализация на технически проект и строителство на обект: Път I-1 (E-79) „Мездра – Ботевград“ Лот 1 от км 174+800 до км 194+122“. Проектното трасе е разработено с габарит Г20 (две самостоятелни платна с по две ленти на движение).

Прочети още...

Дек
19

Консорциум с участието на Пътстрой-92 приключи предсрочно изпълнението на АМ „Струма“ Лот 3.3

декември 2018

С официална церемония и водосвет бе открита новата отсечка от АМ „Струма“ Лот 3.3, участък „Кресна – Сандански“. Новите 23, 6 км. от автомагистралата бяха изпълнени 5 месеца предсрочно от консорциум "Струма Лот 3.3", в който освен Пътстрой 92 АД и Геострой АД участват ГБС инфраструктурно строителство АД и Главболгарстрой АД.

Прочети още...

Ное
30

Почетен плакет за цялостен принос в областта на пътната безопасност за проф. д-р инж. Румен Миланов

26 ноември 2018

Сдружение „Българска браншова асоциация Пътна безопасност“ (ББАПБ) раздаде Деветите си награди за принос в пътната безопасност в десет категории. За значителен принос за подобряване безопасността на движението проф. д-р инж. Румен Миланов, член на Съвета на директорите на Пътстрой-92, член на Управителния съвет на ББАПБ и доцент в катедра “Пътища” на УАСГ, бе отличен с почетен плакет за „Цялостен принос в областта на пътната безопасност”. Това е втора награда за проф. д-р инж. Миланов, след като през 2017 г. получи наградата на ББАПБ за цялостен академичен принос.

Официални гости на събитието бяха заместник министрите на регионалното развитие и благоустройството инж. Валентин Йовев, на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ангел Попов и на вътрешните работи Стефан Балабанов, зам.-кметът по направление „Транспорт и транспортни комуникации” в Столична община Евгени Крусев и изпълнителният директор на Камара на строителите в България инж. Мирослав Мазнев.

Оперативни програми

   

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.