Дек
19

Консорциум с участието на Пътстрой-92 приключи предсрочно изпълнението на АМ „Струма“ Лот 3.3

декември 2018

С официална церемония и водосвет бе открита новата отсечка от АМ „Струма“ Лот 3.3, участък „Кресна – Сандански“. Новите 23, 6 км. от автомагистралата бяха изпълнени 5 месеца предсрочно от консорциум "Струма Лот 3.3", в който освен Пътстрой 92 АД и Геострой АД участват ГБС инфраструктурно строителство АД и Главболгарстрой АД.

Прочети още...

Ное
30

Почетен плакет за цялостен принос в областта на пътната безопасност за проф. д-р инж. Румен Миланов

26 ноември 2018

Сдружение „Българска браншова асоциация Пътна безопасност“ (ББАПБ) раздаде Деветите си награди за принос в пътната безопасност в десет категории. За значителен принос за подобряване безопасността на движението проф. д-р инж. Румен Миланов, член на Съвета на директорите на Пътстрой-92, член на Управителния съвет на ББАПБ и доцент в катедра “Пътища” на УАСГ, бе отличен с почетен плакет за „Цялостен принос в областта на пътната безопасност”. Това е втора награда за проф. д-р инж. Миланов, след като през 2017 г. получи наградата на ББАПБ за цялостен академичен принос.

Официални гости на събитието бяха заместник министрите на регионалното развитие и благоустройството инж. Валентин Йовев, на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ангел Попов и на вътрешните работи Стефан Балабанов, зам.-кметът по направление „Транспорт и транспортни комуникации” в Столична община Евгени Крусев и изпълнителният директор на Камара на строителите в България инж. Мирослав Мазнев.

Окт
24

Обединение „Геопът Лом“ започна реализацията на проект „Обновени градски пространства в град Лом“

16 октомври 2018 г.

Пътстрой-92 в партньорство с Геострой АД е част от ДЗЗД „Геопът Лом“, избрано за изпълнител на проект „Обновени градски пространства в град Лом“, финансиран по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020 г., в изпълнение на Инвестиционна програма за градско възстановяване и развитие на гр. Лом.

Прочети още...

Юли
11

ПЪТСТРОЙ-92 ПРИКЛЮЧИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЕКТИ В С. МИРКОВО

4 юли 2018

ПЪТСТРОЙ-92 извърши рехабилитация по обществена поръчка: „Ремонт на улиците на територията на с. Мирково“ с възложител община Мирково, Софийска област.

Прочети още...

Юни
15

25 години от основаването на ПЪТСТРОЙ-92

31 май 2018

През май 2018 г. ПЪТСТРОЙ-92 отбеляза 25 години от основаването си, 10 от които в групата ГЕОТЕХМИН. През 2008 г. ПЪТСТРОЙ-92 се присъедини към направление „Строителство и инфраструктура“ в групата и продължава да работи самостоятелно и в консорциум с други дружества.

Прочети още...

Оперативни програми

   

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.